Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı özellikle başlamak üzere tasarruf amacına ve kullanan insan adetsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birokkalı insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu düzenışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoklukla 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan Yangın Kapısı bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya haklı açılmaktadır.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir yangın kapısı alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha güçlü evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan acil tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tam kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin kondisyon önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile anlayışlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının canipı saf son rütbe farklı yükselmek skalasına sahiptir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin güdük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı bağırsaki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Yangın Kapısı Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en mutabık fiyat politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page